Çorum İl Sağlık Müdürlüğü

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü

2018-2019 Hasta Okulu Kitapçığı

Güncelleme Tarihi: 05/10/2018

İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Sağlık Bakım Hasta Hizmetleri ve Eğitim Birimince hazırlanan Hasta Okulu Programı ile yaşamında zorluklar ile karşılaşan kronik hastalara gündelik sorunlarının çözümünde yardımcı olmak  ve hastalıkları ile birlikte kolay yaşamalarını sağlamak amaçlanmıştır. Hasta Okulu Programı Müdürlüğümüze bağlı 8 Hastanemizde uygulamaya geçirilmiştir. 2018-2019 Hasta Okulu Programına hasta ve hasta yakınları katılabileceklerdir. Hasta Okulu Programı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanemizde; Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde öğretim görevlilerimizin katkılarıyla, diğer hastanelerimizde ise; alanında uzman personeller tarafından yürütülecektir.

Tüm halkımız davetli olup; katılmak isteyenler hasta okulu rehberimiz de bulunan ilgili hastanenin iletişim numaraları ile irtibata geçebilirler.

2018-2019 Hasta Okulu Kitapçığını detaylı incelemek için tıklayınız